Абонаменти

Абонаментът представлява "предплата за добиване на право за ползване на услуга с определен срок на действие".

сп. Строителен обзор - месечно списание за икономика, организация и технологии в строителството. В списанието можете да намерите най-актуалните промени в нормативната уредба в страната, експертни анализи и коментари за строително-инвестиционния процес.

Справочник за цените в строителството - тримесечно печатно издание за цените на СМР и строителната отчетност. Влючва цени на труд, цени на материали, механизация, СМР, цени за ремонти и разходи за доставка.

ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството ЦЕНИ - Базовата онлайн платформа Ви дава информация за средни цени на СМР, фиксирани в края на всяко тримесечие, отразени в четири актуализации годишно. Те са идентични с актуализациите на печатното издание, като онлайн версията Ви дава достъп до два пъти по-голям набор ресурси и СМР.

Онлайн Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ - В тази разширена версия, освен отразяваните в четири актуализации годишно средни цени на СМР, материали, труд и механизация, можете да разгледате и разпечатате и единичните анализи за всеки вид СМР.

В цената на абонаментите е включена доставка на всеки отделен брой от абонамента с Български пощи ЕАД. Доставката с куриер е възможна при индивидуална договорка, като цената е 5.50 лв. с ДДС/брой списание за София и 6.50 лв. с ДДС/брой списание за страната. При необходимост, можете да се свържете с нас на тел. 0878 455 162 и 02 958 25 49. 


Разгледай всички издания, налични с абонамент!

Категории