ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ - годишен абонамент

162.00 лв.

Автор:
Консорциум СЕК
Наличност:
Да
Издателство:
Издателство СЕК

Възможни опции

Описание

Онлайн платформата Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ е разширен вариант на Справочник за цените в строителството ЦЕНИ. Тук освен информация за средни цени на СМР, фиксирани в края на всяко тримесечие (отразени в четири актуализации годишно), можете да разгледате и разпечатате и единичните анализи за всеки вид СМР.

Актуализациите на цените са идентични с тези в печатното издание, като онлайн версията Ви дава достъп до по-голям набор ресурси и СМР. Абонаментът влиза в сила до 2 работни дни след плащането. 

При заплащане на годишен абонамент, той стартира с актуализацията, активна към момента на плащането и включва четири поредни тримесечни актуализации. 

За да ползвате Онлайн Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ е необходимо да се регистрирате в системата на онлайн Справочника – трябва да влезете тук: http://smr.sek-bg.com

На Вашия е-мейл ще получите линк за потвърждение, за да се активира профилът Ви в системата на ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ. Преди да заплатите желания абонамент, ще можете да разгледате ДЕМО.

За достъп до данните от цялата номенклатура на СЕК - вижте условията за абонамент тук: http://smr.sek-bg.com/#abonament

Сподели

Категории