Доставка

СТРОИТЕЛНА КНИЖАРНИЦА СЕК доставя книги и списания в цялата страна и в чужбина.

В рамките на РБългария книгите се доставят по с куриер. Книжарница СЕК работи по договор с куриерска фирма Рапидо - Спиди. Доставките се осъществяват от куриери на Спиди или до поискване в офис на Спиди. Цената за доставка се включва като отделно перо във Вашата поръчка. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма или искате доставка с Български пощи ЕАД, може да заявите това на тел. +359 2 958 25 49 , +359 878 455 162 или на електронен адрес order@sek-bg.com. Доставката ще бъде за Ваша сметка по цените на избраната от Вас куриерска фирма и няма да бъде включена в цената на поръчката, съответно в издадения от нас документ (касов бон и/или фактура).

Цени за доставка:

1. Куриерска фирма Рапидо - Спиди - гр. София - 5.50 лв. (вкл. ДДС)

2. Куриерска фирма Рапидо - Спиди - за цялата страна с изключение на гр. София - 6.50 лв. (вкл. ДДС)

3. Доставки извън страната се извършват след предварително заплащане по банков път на цената на поръчаните книги + цената на доставката + 7 евро такса за банков превод. Крайната сума се уточнява допълнително, след калкулиране на цената за доставка, в зависимост от теглото на поръчаните книги.

Възможните начини на плащане са банков превод или наложен платеж.

1. При избор на начин на плащане по банков път, стоките се изпращат до 2 работни дни след получаване на сумата по банковата сметка на Книжарница СЕК (Даниел СГ ООД).

2. Плащане с наложен платеж е възможно единствено при избор на начин на доставка - куриерска услуга. Плащането се извършва при доставката, като на куриера се заплаща стойността на книгите + разходите за доставка. 

Време за доставка

1. При доставка с Български пощи ЕАД – поръчката се доставя по пощата. До 5 работни дни след постъпило ефективно плащане, ще получите пратката си или известие за получаване на пакет в пощенския си клон.

2. При доставка с куриерска фирма Рапидо - Спиди – в общия случай доставката се извършва в рамките на 24-48 часа. За по-малките населени места доставката се извършва съобразно графика на куриерската фирма. Заявки, направени до 14,00 часа в работен ден се стараем да изпратим с куриер същия ден. Заявки, направени след 14,00 часа се изпращат на следващ работен ден.  Заявки, платени по банков път се изпращат на следващ работен ден след постъпване на плащането по сметката на ДАНИЕЛ СГ ООД. Ако някое от поръчаните издания не е налично към момента на заявката и това би причинило забавяне на доставката, ние ще се свържем с Вас лично, за уточняване на подробностите.

3. Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

Куриерът доставя пратката до посочен от Вас адрес. Ако желаете доставка до офис на куриер, моля, посочвайте в заявката адреса на офис, за да избегнем разминавания. 

Моля, задължително попълвайте в заявката валиден телефонен номер, тъй като куриерските фирми не извършват доставки без налична възможност за връзка с получателя по телефон.

Ако имате въпроси и/или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/ 958 25 49, 0878 455 162 или на e-mail: order@sek-bg.com