Доставка

СТРОИТЕЛНА КНИЖАРНИЦА СЕК доставя книги и списания в цялата страна и в чужбина.

В рамките на РБългария книгите се доставят с куриер. Книжарница СЕК работи по договор с куриерска фирма Спиди.

Доставките се осъществяват от куриери на Спиди (7.50 лв.) или до поискване в офис на Спиди (5.50 лв.).

Цената за доставка се включва като отделно перо във Вашата поръчка. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма, може да заявите това на тел. +359 2 958 25 49, +359 878 455 162, на електронен адрес order@sek-bg.com или да го запишете в забележка към поръчката. Доставката ще бъде за Ваша сметка по цените на избраната от Вас куриерска фирма и няма да бъде включена в цената на поръчката, съответно в издадения от нас документ (касов бон и/или фактура).

Доставки извън страната се извършват след предварително заплащане по банков път на цената на поръчаните книги + цената на доставката.

Възможните начини на плащане са банков превод, наложен платеж или през системата на e-pay.

 

Време за доставка

1. При доставка с куриерска фирма Спиди – в общия случай доставката се извършва в рамките на 24-48 часа. За по-малките населени места доставката се извършва съобразно графика на куриерската фирма. Заявки, направени до 14,00 часа в работен ден се стараем да изпратим с куриер същия ден. Заявки, направени след 14,00 часа се изпращат на следващ работен ден.  Заявки, платени по банков път се изпращат на следващ работен ден след постъпване на плащането по сметката на ДАНИЕЛ СГ ЕООД. Ако някое от поръчаните издания не е налично към момента на заявката и това би причинило забавяне на доставката, ние ще се свържем с Вас лично, за уточняване на подробностите.

2. Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

Куриерът доставя пратката до посочен от Вас адрес. Ако желаете доставка до офис на куриер, моля, посочвайте в заявката адреса на офис, за да избегнем разминавания. 

Моля, задължително попълвайте в заявката валиден телефонен номер, тъй като куриерските фирми не извършват доставки без налична възможност за връзка с получателя по телефон.

Ако имате въпроси и/или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/ 958 25 49, 0878 455 162 или на e-mail: order@sek-bg.com