Добре дошли в Строителна книжарница

 

Уважаеми клиенти!

Поради извънредната епидемична обстановка Строителната книжарница изпълнява само онлайн поръчки и поръчки по телефон с доставка с куриер.

Посещение в книжарницата - с предварителна уговорка на телефон 0878 455 162.

ИЗДАТЕЛСТВО СЕК заедно със СТРОИТЕЛНА КНИЖАРНИЦА СЕК повече от 25 години са лидер в информационното обслужване на строителния бранш в България.

Повечето специализирани издания, предлагани от СТРОИТЕЛНА КНИЖАРНИЦА СЕК, нямат алтернатива в България и стойността им е призната в цялата страна.

Изданията обхващат многообразни теми от икономиката, организацията на строителния процес, представят различни строителни технологии и строителни материали.

Основна дейност е изследването и анализирането на цените на строителните материали, ценообразуване на строителни и монтажни дейности, изменението на часовата ставка в строителството.

Освен разнообразна специализирана литература, в СТРОИТЕЛНА КНИЖАРНИЦА СЕК можете да намерите и различни формуляри, обслужващи строителната дейност, както и помагала и учебници за професионални гимназии и ВУЗ, полезни речници, бизнес наръчници и др.