Комбиниран абонамент АНАЛИЗИ + сп. СТРОИТЕЛЕН ОБЗОР 2023

Включва:

- ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ
- сп. СТРОИТЕЛЕН ОБЗОР

                                           

ОНЛАЙН платформата Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ - предлага се само с годишен абонамент, тук освен информация за средни цени на СМР, фиксирани в края на всяко тримесечие (отразени в четири актуализации годишно), можете да разгледате и разпечатате и единичните анализи за всеки вид СМР. Актуализациите на цените са идентични с тези в печатното издание, като ОНЛАЙН версията Ви дава достъп до по-голям набор ресурси и СМР. Абонаментът влиза в сила до 2 работни дни след плащането, той стартира с актуализацията, активна към момента на плащането и включва четири поредни тримесечни актуализации. 

За да ползвате ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ е необходимо да се регистрирате в платформата: http://smr.sek-bg.com

На Вашия е-мейл ще получите линк за потвърждение, за да се активира профилът Ви в системата на ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството АНАЛИЗИ. Преди да заплатите желания абонамент, ще можете да разгледате ДЕМО.

За достъп до данните от цялата номенклатура на СЕК - вижте условията за абонамент тук: http://smr.sek-bg.com/#abonament.

Сп. СТРОИТЕЛЕН ОБЗОР излиза от 1991 година, месечно издание. Темите в изданието обхващат организация на строително-инвестиционния процес, проектиране на строежите, възлагане и договаряне на строителството, тръжни книжа и оферти, строителен надзор, изпълнение и отчитане на строителството, строително-технически таблици, представяне на нови технологии и продукти. Редовни абонати на списанието са строителни фирми, инвеститори, проектантски бюра, държавни и общински институции, учебни заведения.

                                                         

В цената на абонамента е включена доставка  с Български пощи ЕАД на всеки отделен брой от абонамента. Доставката с куриер е възможна с допълнително уточнение, като цената е 7.00 лв. с ДДС за всяка доставка. При необходимост, можете да се свържете с нас на тел. 02/958 25 49; 0878 455 162.

240,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена: 240,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!