Комбиниран абонамент - сп. СТРОИТЕЛЕН ОБЗОР + СПРАВОЧНИК ЗА ЦЕНИ (печатен) - 2023

Включва:
- сп. Строителен обзор - месечно списание за икономика, организация и технологии в строителството
- СПРАВОЧНИК ЗА ЦЕНИ В СТРОИТЕЛСТВОТО - тримесечно печатно издание

                                               

Сп. Строителен обзор излиза от 1991 година - вече 30 години екипът му се стреми да предоставя актуална информация относно икономиката, организацията и технологиите в строителството.

Редовни абонати на списанието са строителни фирми, инвеститори, проектантски бюра, държавни и общински институции, учебни заведения.

Темите в изданието обхващат организация на строително-инвестиционния процес, проектиране на строежите, възлагане и договаряне на строителството, тръжни книжа и оферти, строителен надзор, изпълнение и отчитане на строителството, строително-технически таблици, представяне на нови технологии и продукти.

Излиза в 12 броя годишно.

 

Справочник за цените в строителството - тримесечно печатно издание за цените на СМР. Включва цени на труд, цени на материали, механизация, СМР, цени за ремонти и разходи за доставка.

Цените в справочника са информативни и средни за страната. Цените на СМР, в т. ч. за материали, труд и механизация се договарят свободно. Няма упълномощена държавна или обществена институция в България, която да определя държавни нормативи за цени или разходни норми за строителство.

В печатното издание не е обхваната цялата номенклатура от СМР и ресурси на СЕК. Не са включени видове СМР, които имат по-рядко приложение. Достъп до пълната база с номенклатурата на СЕК дава ОНЛАЙН вариантът на Справочника.

Периодичност:

бр. 1 - 30 април на текущата календарна година
бр. 2 - 31 юли на текущата календарна година
бр. 3 - 31 октомври на текущата календарна година
бр. 4 - 31 януари на следващата календарна година
 
Справочникът не е за средни цени през тримесечието. Справочникът фиксира средни цени в края на изминало тримесечие.
                                                                 
 
В цената на абонамента е включена доставка с Български пощи ЕАД на всеки отделен брой от абонамента. Доставката с куриер е възможна с допълнително уточнение, като цената е 7.00 лв. с ДДС за всяка доставка. При необходимост, можете да се свържете с нас на тел. 02/958 25 49; 0878 455 162.
198,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена: 198,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!