Комбиниран абонамент ЦЕНИ + СПРАВОЧНИК ЗА ЦЕНИ (печатен) 2024

Включва:
- ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството ЦЕНИ
- СПРАВОЧНИК ЗА ЦЕНИТЕ В СТРОИТЕЛСТВОТО - печатно издание

                                                        

ОНЛАЙН платформата Справочник за цените в строителството ЦЕНИ -   информация за средни цени на СМР, фиксирани в края на всяко тримесечие (отразени в четири актуализации годишно). Включва цени на труд, цени на материали, механизация, СМР, цени за ремонти и разходи за доставка. Актуализациите на цените са идентични с тези в печатното издание, като ОНЛАЙН версията Ви дава достъп до по-голям набор ресурси и СМР. Абонаментът влиза в сила до 2 работни дни след плащането, той стартира с актуализацията, активна към момента на плащането и включва четири поредни тримесечни актуализации. 

За да ползвате ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството ЦЕНИ е необходимо да се регистрирате в платформата: http://smr.sek-bg.com

На Вашия е-мейл ще получите линк за потвърждение, за да се активира профилът Ви в системата на ОНЛАЙН Справочник за цените в строителството. Преди да заплатите желания абонамент, ще можете да разгледате ДЕМО.

За достъп до данните от цялата номенклатура на СЕК - вижте условията за абонамент тук: http://smr.sek-bg.com/#abonament.

СПРАВОЧНИК ЗА ЦЕНИТЕ В СТРОИТЕЛСТВОТО - тримесечно печатно издание. Включва цени на труд, цени на материали, механизация, СМР, цени за ремонти и разходи за доставка. Цените в справочника са информативни и средни за страната. Цените на СМР, в т. ч. за материали, труд и механизация се договарят свободно. Няма упълномощена държавна или обществена институция в България, която да определя държавни нормативи за цени или разходни норми за строителство.

Справочникът не е за средни цени през тримесечието. Справочникът фиксира средни цени в края на изминало тримесечие.

Периодичност: бр. 1 - 30 април / бр. 2 - 31 юли / бр. 3 - 31 октомври / бр. 4 - 31 януари на следващата календарна година.

В печатното издание не е обхваната цялата номенклатура от СМР и ресурси на СЕК. Не са включени видове СМР, които имат по-рядко приложение. Достъп до пълната база с номенклатурата на СЕК дава ОНЛАЙН вариантът на Справочника.

                                                            

В цената на абонамента е включена доставка  с Български пощи ЕАД на всеки отделен брой от абонамента. Доставката с куриер е възможна с допълнително уточнение, като цената е 7.50 лв. с ДДС за всяка доставка. При необходимост, можете да се свържете с нас на тел. 02/958 25 49; 0878 455 162.

250,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена: 250,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!