НАРЕДБИ № 1, № 2 И № 3 - ЗУТ

Издателство СЕК
Формат 14,5х21,0; 100 стр.; 2018; мека корица

Сборник с наредби, последно актуално издание. Включва:

Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи - С тази наредба се определя номенклатурата на видовете строежи за отделните категории в зависимост от тяхната характеристика, значимост, сложност и рискове при експлоатацията им, посочени в чл. 137, ал. 1 от Закона за устройство на територията (ЗУТ).

Наредба № 2 за въвеждане в експлоатация на строежите - С тази наредба се определят условията и редът за разрешаване ползването на строежите от първа, втора и трета категория по чл. 137, ал. 1 и 2 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) на територията на Република България, независимо от източника на финансиране; Определят се също и минималните гаранционни срокове на строежите от първа до пета категория за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти.

Наредба № 3 за съставяне на актове и протоколи по време на строителството - С тази наредба се определят условията и редът за съставяне на актове и протоколи за подготовка, откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво и за приемане на завършени видове строителни и монтажни работи при изпълнението на строежите, на отделни етапи или части от тях.

Указания и писма на МРРБ

6,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Цена: 6,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!